Uw veiligheid, onze beveiliging!

Objectbeveiliging

Proactief en met een hoog serviceniveau ontzorgen de beveiligers van Securoc Security Services haar opdrachtgevers. In samenwerking met gemeente en politie zijn onze medewerkers in staat onveilige situaties en onregelmatigheden tijdig te signaleren en hierop actief in te grijpen

 

Onze objectbeveiligers kennen de bedrijfscultuur en weten precies wat er zich in en om uw bedrijfspand afspeelt.

In kantoorpanden, overheidsgebouwen, fabrieken, scholen of zorginstellingen is het dagelijks een komen en gaan van mensen.

Door permanente en professionele beveiliging van uw pand of object kunt u uw organisatie behoeden voor risico’s van binnen- en buitenaf.

24 uur per dag staan de objectbeveiligers van Securoc Security Services voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen.

Zij reageren adequaat als er zich een onveilige situatie voordoet. Onze goed getrainde objectbeveiligers zijn gewend om snel te schakelen tussen diverse taken. Het ene moment houdt de objectbeveiliger toezicht op bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen, daarna treedt hij op als gastheer. Wij verzorgen voor u alle ondersteunende taken ten behoeve van uw bedrijfsprocessen, zoals o.a. receptie- en telefoontaken.

 

Ieder object is anders en vraagt om een specifieke benadering. Securoc Security Services bespreekt graag met u de mogelijkheden voor een op maat gemaakte offerte voor objectbeveiliging die perfect aansluit op uw specifieke behoefte.

 

 

Vragen

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Contact

 

Kasteel Traverse 90

5701 NR Helmond

0492-525004

info@securoc.nl